Zoetwaren groothandel

Van Dijk Groothandel staat bekend als dé zoetwaren specialist in de wijde regio rondom Kampen. Spekken, drop, koeken, schepsnoep, chocolade; je kunt het zo gek niet bedenken of bij Van Dijk Groothandel hebben we het in huis. Onze zoetwaren groothandel richt zich daarbij bewust op het betere snoepwaar. Dat betekent dat je altijd verzekerd bent van een overheerlijke kwaliteit. Of je nu zoetwaar zoekt voor uw kantine, vereniging, winkel of speciaalzaak.

Zoetwaren groothandel

Zoetwaren groothandel met veelzijdig assortiment

Bij Van Dijk Groothandel geloven we dat een goede groothandel zich kenmerkt door een veelzijdig, maar toch een kritisch samengesteld assortiment. Daarom vind je bij ons een diversiteit aan topmerken, variërend van Haribo, Schuttelaar of Maoam tot Ferrero Rocher, Kinder, Gulden Krakeling en Bolletje. Zo bieden we niet alleen veel keuze, maar ook een kwaliteit waar we zelf 100% achter staan.

De lekkerste zoetwaren

Bij Van Dijk Groothandel zijn we ervan overtuigd dat wij hét adres zijn voor de lekkerste zoetwaren van Kampen en omstreken. Dat komt niet alleen door ons zorgvuldig samengestelde merkenpakket, maar ook door het brede zoetwaren assortiment. Wij verrassen onze klanten graag met nieuwe producten en hebben werkelijk álles op het gebied van snoepgoed en koekwaren in huis. Of je nu op zoek bent naar voorverpakte koeken voor de losse verkoop of naar schepsnoep voor jouw speciaalzaak. Bovendien vind je bij ons een heerlijk herfstassortiment, sinterklaasassortiment én kerstassortiment met lekkere bonbons, marsepein, strooigoed, kransjes en ander feestelijk snoepgoed.

Zoetwaren groothandel met jarenlange ervaring

Onze groothandel kent een lange geschiedenis. Als sinds het jaar 1959 is onze familie actief in de verkoop van zoetwaren. De groothandel van destijds werd nog vanuit het ouderlijk huis gerund door vader en opa Egbert en Jan van Dijk, maar na een aantal maanden succesvol zakendoen kochten ze hun eerste magazijn aan de Groenestraat. Onze groothandel groeide uit tot een familiebedrijf, met een persoonlijke benadering en een echte service. Na een verblijf van ruim 29 jaar aan de Handelsstraat in Kampen, vestigde Van Dijk Groothandel zich in 2008 aan de Eckertstraat. Van daaruit houden we ons nog steeds dagelijks bezig met de verkoop van snoepgoed.

Ben je op zoek naar een zoetwaren groothandel? Vraag een gratis account aan voor onze webshop.

Advies op maat

Zoetwaren bij onze groothandel inkopen? Wij helpen je graag. Wil je advies op maat? Neem gerust contact met ons op.

Willem Snoeijer

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869