Bordershops

Bordershops

Wij beleveren ook bordershops langs de grens met Duitsland, van Zuid-Limburg tot aan Noord-Groningen. Daarbij gaat het om bijvoorbeeld supermarkten en tankstations.

Border-trade specialist van Europa

Bij elke landsgrens is handel, omdat er nu eenmaal verschillen zijn in wetgeving en belastingen per land. Wij hebben door onze jarenlange ervaring aan de Nederlands-Duitse grens, nu de know-how opgebouwd om deze kennis bij andere grenzen om te zetten in daden. Zo zijn er al contacten aan de Pools-Duitse grens, de Deens-Duitse grens, de Frans-Belgische grens en de Hongaars-Oostenrijkse grens.

Van Red Bull tot Haribo

Van een blikje Pepsi tot een busje Pringles. Ons assortiment voor bordershops is enorm breed. Bij ons kun je allerlei food producten inkopen voor jouw supermarkt of tankstation. We verkopen de allerbeste A-merken, variërend van snoepgoed tot dranken, koeken en snacks.

De Prijshamer

“De Prijshamer bestaat al meer dan 30 jaar en door deze jaren heen zijn wij flink gegroeid. In zo’n lange tijd komen er leveranciers en gaan er leveranciers. ”Van Dijk” is één van de leveranciers die gebleven is. Sinds dat “van Dijk” haar assortiment heeft aangepast aan de grenshandel is onze relatie gegroeid. Bij vragen van onze kant proberen zij altijd het antwoord te vinden. Ook denken zij mee met het vinden van nieuwe producten. We hebben door de jaren heen een zeer goede band opgebouwd met “van Dijk”. Persoonlijk doe ik heel veel zaken op gevoel. Bij “van Dijk” heb ik dat gevoel en dat is tot op heden bevestigd. Met dank aan Maurice en zijn team.”

Referentie Prijshamer
Bordershop Portret

De voordelen

  • Wij zijn familiair in omgang, professioneel in uitvoering
  • 2500 artikelen uit voorraad leverbaar
  • Levering door een vaste chauffeur, rechtstreeks uit ons klimaatneutrale distributiecentrum
  • Eenvoudig & online bestellen vanuit onze webshop
Jurre Heldoorn

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869