Droste chocolade

Geschenkpakketten

Hét adres voor smaakvolle geschenkpakketten

Ben je samensteller van kerst- en relatiepakketten en op zoek naar een onderscheidende en smakelijke inhoud voor jouw pakketten? Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in deze branche om jouw vanuit ons klimaat-neutrale DC te voorzien van diverse soorten drank- en foodproducten. Ook hebben we kant-en-klare drankgeschenken. Denk dan bijvoorbeeld aan Speciaalbierpakketten en diverse wijnen in een geschenkverpakking.

Droste chocolade

Eigen merken, en exclusieve A-merk productlijnen voor kerst

Als samensteller van kerst- en relatiepakketten wil je jouw klanten een breed en onderscheidend assortiment met pakketten aanbieden. Luxe kerstpakketten in een herkenbaar thema, of op kleur geselecteerd, waarmee de klant haar relaties gegarandeerd blij zal maken. Wij bieden verschillende productlijnen die speciaal zijn ontwikkeld voor het gebruik in kerstpakketten. Het gaat om de volgende unieke eigen productlijnen; Dutch Diamonds stroopwafels, Beautiful Nuts Pinda’s, Wilhelmina pepermunt kerstdoosjes, Anta Flu kerstverpakking, Lonka nougat en fudge kerstverpakkingen, van Deyck Christmas Peppermints, ect, etc.

Onze USP’s

Wij zijn voorraadhoudend, en werken met alle grote A-merken nauw samen op basis van inkoop en logistiek, dit maakt dat wij de ideale partner zijn voor de kerstpakkettensamensteller om zijn inkopen te doen, een goede prijs, snel kunnen schakelen, een vast aanspreekpunt en voorraadhoudend zijn, waardoor we heel snel kunnen leveren. Nog geen klant van van Dijk Groothandel? Bel ons, en ervaar het!

Eerst even proeven…

Ken je onze producten nog niet en wil je ze graag eerst zelf proberen? Geen probleem. Wij sturen je een aantal proefproducten toe en je selecteert zelf jouw persoonlijke favorieten. Daarna is het slechts een kwestie van aantallen doorgeven en bestellen. Zo simpel werkt dat!

Michiel Kampherbeek

Advies op maat

Wij helpen je graag bij het invullen van jouw geschenkpakket. Wil je advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869