Sinterklaas

Sinterklaas

Dé groothandel in Sinterklaas snoepgoed

Wij geloven dat Sinterklaas meer is dan alleen het feest van gedichten en cadeautjes. Het is ook het feest van overheerlijk snoepgoed. Of het nu gaat om chocoladeletters, grote zakken pepernoten of strooigoed; het Sinterklaasfeest kent heel wat lekkernijen. Deze typisch Hollandse specialiteiten mogen ook in jouw bedrijf of speciaalzaak niet ontbreken.

Chocoladeletters groothandel

Wij zijn hét adres voor de inkoop van de lekkerste chocoladeletters. Je vindt bij ons als chocoladeletters groothandel de gewone varianten van bekende merken als Droste en Verkade, maar ook luxere varianten. Het is ook mogelijk om luxe chocoladeletters te personaliseren met een logo of slogan. Van groothandels tot kleinere mkb’ers, iedereen kan bij ons terecht voor de heerlijkste luxe chocoladeletters.

Grote zakken pepernoten & strooigoed

Op zoek naar een groothandel met een ruime collectie aan grote zakken pepernoten en strooigoed? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt in ons assortiment pepernoten en strooigoed van de bekende A-merken, ook in grotere aantallen. Grootverpakkingen pepernoten en strooiwaren worden ook regelmatig ingekocht door de organisatoren van sinterklaasfeesten. Want waarom werken met losse zakken als je ook één grote zak van 10 kg kunt bestellen?

Eerst even proeven?

Wil je jouw collega’s verrassen met een heerlijke chocoladeletter of grote zakken pepernoten bestellen voor op kantoor? Misschien wil je ze eerst even proeven om de smaak en kwaliteit te ervaren. Vraag gerust een sample pakketje aan en proef zelf onze heerlijke producten.

Chocoladeletter met logo

Wij hebben chocoladeletters met veel verschillende smaken, maar ook kun je chocoladeletter met logo bij ons inkopen. Zo geef je met jouw bedrijf een persoonlijke touch aan jouw sinterklaasgeschenk. Wil je ook jouw personeel verrassen door middel van het geven van een chocoladeletter met logo? Wij verkopen luxe chocoladeletters met logo van ontzettend lekkere chocolade groothandel.

Sinterklaasgeschenk

Ben je ondernemer en wil jij door middel van een sinterklaasgeschenk je medewerkers verrassen tijdens de sinterklaasdagen? Naast de gezelligheid, cadeautjes en gedichten vinden wij ook dat Sinterklaas draait om snoepgoed; chocoladeletters, grote zakken pepernoten, strooigoed en nog veel meer. Van Dijk Groothandel heeft als chocoladeletters groothandel ook nog een uitgebreid assortiment met diverse snoepgoed geschenken om te geven met Sinterklaas. Met het geven van een sinterklaasgeschenk kan jij je waardering naar je medewerkers laten zien en kan je als bedrijf zijnde je medewerkers bedanken voor al hun inzet en energie. Doordat veel sinterklaasgeschenken voor je personeel te personaliseren zijn, is het een sinterklaasgeschenk personeel dat niet snel vergeten zal worden.

Zie de maan schijnt door de bomen, bakkers bakt uw speculaas.

Luxe Chocoladeletter met slogan ‘’Jij bent goud waard’’

Contact opnemen pijltje-icon
Sinterklaas portret

Advies op maat

Wij helpen je graag bij je bestelling. Wil je advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Pascal Wolda

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869