Kerst

Kerstpakketten groothandel voor samenstellers

Als kerstpakketten groothandel doen we het nét even anders. Doordat wij zeer diverse producten van verschillende bekende en eigen merken verkopen, kun je zelf een persoonlijk en uniek kerstpakket samenstellen. Met speciale eigen merk kerstproducten waaronder rijstwafels, Croky party stars en stroopwafels creëer je een origineel kerstpakket. Wij zijn hét inkoopadres voor kerstpakkettenleveranciers.

Kerst

Your seasonal food professional

Ben je leverancier en ben je op zoek naar originele inhoud in je kerstpakketten voor jouw zakelijke relaties? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé groothandel voor de inkoop van de meest stijlvolle, originele en smaakvolle producten voor de kerstpakkettenmarkt. Bestellen werkt bij ons heel eenvoudig via onze seasonal accountmanager Michiel Kampherbeek. Bij ons heb je de keuze uit A-merken of één van onze feestelijke eigen productlijnen in kleurthema. Wij verzorgen de levering van de product, zodat jij jouw klanten blij kan maken met een origineel kerstpakket.

Eerst proberen…

Ben je druk bezig met het samenstellen van jouw kerstpakket en wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt? Vraag dan een aantal proefproducten aan. Zo kun je zelf voorproeven en de beste producten selecteren. Daarna is het slechts een kwestie van aantallen doorgeven en bestellen. Zo simpel werkt dat.

IT’S THE SEASON TO SPARKLE!

Dutch Diamonds stroopwafels (rood)

Contact opnemen pijltje-icon
Kerst Portret

Advies op maat

Wij helpen je graag bij het invullen van jouw kerstpakket. Wil je advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij wensen je alvast een heel geslaagd kerstseizoen toe.

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869