Groothandels

Groothandels

Groothandel

Heb je een eigen groothandel en ben je op zoek naar diverse food en non-food producten? Van chips en snoep tot frisdrank en energydrankjes? Wij zijn jouw leverancier. Een handige oplossing voor de kleine groothandels die zelf bijvoorbeeld alleen frisdrank produceren. Ook hoeven deze groothandels geen hele pallet af te nemen. Wij leveren het aantal producten dat nodig is en zorgen dat er voldoende voorraad is.

Groothandels

We handelen met gezond boeren verstand

Wij bieden een uitstekende service en een zeer aangename prijs. De lijnen zijn kort en je hebt altijd een vast contactpersoon. We denken mee met de klant en handelen met een flinke dosis GBV: Gezond Boeren Verstand. Dat hebben we vertaald naar onze visie: Familiair in omgang, professioneel in uitvoering.

Uitgebreid assortiment

Onze food groothandel beschikt over een ruim assortiment. Bijna alles wat je in de supermarkt vindt, kunnen wij ook leveren. Wij hebben dan ook vele merken. Denk daarbij aan A-merken, zoals Coca Cola, Lipton, Mars en Heineken, maar ook onze huismerken als het bekende Campenaer Koffie kan je bij onze groothandel bestellen. Zo kan je in alle prijsklassen inkopen. Wanneer je klant wordt kunt je makkelijk en snel online bij ons bestellen en zorgen wij dat de bestelde producten snel bij jouw bedrijf geleverd worden. Uiteraard kan je de bestelling ook telefonisch of per email aan onze medewerkers doorgeven.

De Boer Groothandel

“Al enkele tientallen jaren doen wij wekelijks zaken met Van Dijk Groothandel. Wat ons vooral aanspreekt is het prettige contact wat we hebben met diverse medewerkers. Ondanks de gestage groei zijn ze er altijd in geslaagd om de klant niet uit het oog te verliezen, de service en klantgerichtheid is op hetzelfde niveau gebleven.”

Jos de Boer - De Boer Groothandel

De Voordelen

  • 2500 artikelen uit voorraad leverbaar
  • Levering door een vaste chauffeur, rechtstreeks uit ons klimaatneutrale distributiecentrum
  • Eenvoudig & online bestellen vanuit onze webshop
  • Eigen technische dienst voor het onderhoud van onze Campenaer Koffie machines
Jurre Heldoorn

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869