Eindejaar

Proost op het
nieuwe jaar!

Vier het nieuwe jaar met heerlijke nieuwjaarsgeschenken. Verras je klanten, relaties en collega's en bedank ze voor de samenwerking in het afgelopen jaar.

Eindejaar

Speciaal voor de feestdagen

Ga knallend het nieuwe jaar in met heerlijke wijnen van Domaine de La Baume of JP Chenet of geniet samen met je collega’s van de lekkerste bieren of mixdrankjes. Speciaal voor de feestdagen hebben we ook de lekkerste hapjes en luxe geschenken. Van roomboter amandelkransen tot luxe chocolade artikelen. Ook hebben we de perfecte bites voor bij de oudejaarsborrel. Denk aan mini snacks, kaasbiscuits en gezouten pinda’s.

Kamper specialiteiten

Probeer ook eens onze Kamper specialiteiten waaronder Kamper Kogge kruidenbitter, Kamper Princesse bier, KP62 en natuurlijk onze eigen kwaliteitskoffie Campenaer Koffie. Campenaer Koffie staat voor een moderne Hanze, verbindend op een eigentijdse manier.

Eerst even proeven?

Wil je producten uit ons eindejaarsassortiment eerst even proeven om de smaak en kwaliteit te ervaren? Vraag gerust een sample pakketje aan en proef zelf onze heerlijke producten.

KNALLEND HET NIEUWE JAAR IN!

JP Chenet Divine Gold fles 75cl

Contact opnemen pijltje-icon
Michiel Kampherbeek

Advies op maat

Wil je meer weten over het gehele eindejaarsassortiment? Of wil je graag advies op maat? Neem contact met ons op.

Miranda Noordman

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869