Zomer

Vier de zomer

Vier de zomer met een gezellige bedrijfsborrel op kantoor. Of wens je collega’s en relaties een fijne zomervakantie met een verfrissend zomerpakket. Een klein gebaar, een groot effect.

Voor bij de borrel

Staat de zomerborrel bij jullie al gepland? Dan is het tijd om lekker eten en drinken in te slaan. Lekkere wijnen, koude biertjes en verkoelende ijsjes mogen natuurlijk niet ontbreken op een warme zomerdag. Maar er valt nog veel meer te kiezen. Speciaal voor dit seizoen hebben wij een zomerassortiment vol verkoelende dranken, lekkere snacks en ijsjes.

Zomerse verrassing

Speciaal voor de zomer hebben we speciale producten voor een heerlijk zomerpakket. Waardeer je personeel en relaties en verras ze met een origineel zomers pakketje vol lekkere en handige artikelen. Van een vliegenmepper en zonnebril tot een flesje wijn en een zakje chips. Zelf je zomerpakket samenstellen? Kies eens voor onze frisdrank in blik of onze heerlijke ijsjes.

Sample aanvragen?

Wil je producten uit ons speciale zomerassortiment eerst even proeven? Dat kan! Je kunt bij ons samples aanvragen om vooraf de kwaliteit en smaak van onze producten te ervaren.

GO NUTS WITH BEAUTIFUL NUTS!

Beautiful Nuts Tropical Mix zakje 50gr (per 16)

Bekijk in de webshop pijltje-icon
Beautiful Nuts Tropical Mix zakje 50gr (per 16)
Jurre Heldoorn

Advies nodig?

Ga je zomerse activiteit organiseren voor je personeel of relaties? Of wil je ze verrassen met een lekker zomers pakketje? Wij staan voor je klaar. Heb je vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op.

Heidi Wilderdijk

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869