Pasen

Pasen

Vrolijk Pasen!

In het voorjaar vieren we Pasen. Trakteer daarom jouw personeel, klanten of relaties op lekkere chocolade paaseitjes bij de koffie of een heerlijk geschenkpakketje.

Pasen

Een klein gebaar, een groot effect

Waardeer je personeel en relaties met een paasattentie. Een klein gebaar, een groot effect! Van kleine lekkernijen om uit te delen tot een feestelijke verrassing voor in de brievenbus. Met luxe gevulde pralinés of een luxe paasletter met decoratie en je eigen logo erop.

Ontdek ons paasassortiment

Van chocolade haasjes, kuikentjes en natuurlijk eitjes. Bij ons vind je het allemaal. Wil jij alle collega’s trakteren op een kleine of grote chocolade paashaas? Of wil je bij de receptie, in de ontvangsthal, lunchruimte of vergaderzaal mandjes met chocolade paaseieren plaatsen? In onze paaseieren groothandel vind je de heerlijkste paas producten om jouw bedrijf in de paassferen te brengen.

Rainforest Alliance keurmerk

De meeste chocolade heeft het Rainforest Alliance keurmerk. Dit keurmerk staat voor een betere toekomst voor mens en natuur. Meer weten? Kijk dan op Rainforest Alliance.

EEN VROLIJK PASEN IS EEN EITJE!

Luxe paasmix doosje met eigen logo

Contact opnemen pijltje-icon
Sinterklaas portret

Happy Easter

Wij wensen je een vrolijk en smakelijk Pasen! Heb je hulp nodig bij het kiezen van een paasattentie of wil je advies op maat? Neem contact met ons op. Wil je producten eerst even proeven om de smaak en kwaliteit te ervaren? Vraag dan gerust een sample aan.

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869