Van alle
markten
thuis

Onze food en non-food producten leveren wij aan zeer diverse bedrijven. Van MKB-bedrijven, sportkantines en groothandels tot grenswinkels, vending operators, catering bedrijven en online sport webshops.

Lekkere snacks in de kantine

Een bakje koffie langs de zijlijn en bitterballen in de derde helft. Wij zorgen voor genoeg koffie, bier, frisdrank, snacks en zoetwaren in de sportkantine.

Food leverancier uit Kampen

Wij zijn een veelzijdige food groothandel waar bijna iedereen terecht kan; of je nu een online sport webshop, grenswinkel of groothandel hebt. Wij leveren in heel Nederland.

Nummer 1 leverancier voor vendingmarkt

Wij zijn de nummer 1 leverancier voor vending operators en cateringbedrijven. Zo’n 10.000 automaten in Nederland worden gevuld met onze food producten.

Sportkantines

Sportkantines

Van het bakje Campenaer Koffie langs de zijlijn tot de bitterballen in de derde helft. Ook sportclubs voorzien wij van de lekkerste snacks en drankjes voor in hun sportkantines.

pijltje-icon

Bordershops

Wij beleveren ook bordershops langs de grens met Duitsland, van Zuid-Limburg tot aan Noord-Groningen. Daarbij gaat het om bijvoorbeeld supermarkten en tankstations.

pijltje-icon
Groothandels

Groothandels

Haben Sie einen eigenen Großhandel und sind Sie auf der Suche nach diversen Food- und Non-Food-Produkten? Von Chips und Süßigkeiten über Softdrinks bis hin zu Energy-Drinks? Dann sind wir Ihr Lieferant. Eine praktische Lösung für kleine Großhandel, die selbst zum Beispiel nur Softdrinks herstellen. Diese Großhandel brauchen auch keine Palette abzunehmen. Wir liefern die benötigte Anzahl Produkte und sorgen für ausreichend Vorrat.

pijltje-icon
E-Commerce

E-Commerce

Heb je een webshop waarin zoetwaren en dranken worden verkocht? Dan hebben wij het juiste assortiment tegen scherpe prijzen voor je!

pijltje-icon
Vending

Vending

Wij zijn marktleider in de Nederlandse vending- en cateringmarkt. Ons assortiment bestaat uit exclusieve producten en A-merk producten met de beste rotatie.

pijltje-icon
MKB marktsegment

MKB

Van Dijk Groothandel en Campenaer Koffie vormen samen een unieke one-stop shop voor elke MKB-er. De bundeling van een totaalgroothandel met een full-service koffiebedrijf vind je nergens anders!

pijltje-icon
Roel Labee

Advies op maat

De inhoud van jouw geschenkpakketten bij ons inkopen? Wij helpen je graag. Wil je advies op maat? Neem gerust contact met ons op.

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869