Vending

Vending

Vending

Wij zijn marktleider in de Nederlandse vending- en cateringmarkt. Ons assortiment bestaat uit exclusieve producten en A-merk producten met de beste rotatie.

vending 2

Kennis

Wij hebben wekelijks persoonlijk contact met de vending-operators. Hierdoor zijn de lijnen kort en is er veel feeling met de ontwikkelingen in de markt. In totaal worden er 10.000 automaten in Nederland indirect door ons beleverd. Door de goede relatie en korte lijnen met onze klanten zijn wij sturend op het assortiment.

Van ice tea tot chips

Van een blikje Lipton Ice Tea Green tot een zakje Croky Popchips, ons vending assortiment is enorm breed. Ook bieden wij een ruim aanbod in verantwoorde snacks en dranken. Door onze nauwe banden met de fabrikanten, kunnen we snel schakelen en jou als vending-operator voorzien van een goed voorstel. Zo haal je het beste rendement uit jouw vending-machine op assortiment en prijs!

Selecta

Logo Selecta

“Selecta heeft Van Dijk Groothandel gekozen als partner voor alle snacks en frisdranken. Samen realiseren we het beste rendement door het juiste assortiment met de hoogste rotatie in onze automaten te plaatsen.”

Selecta Nederland
Bordershop Portret

De voordelen

  • Wij zijn familiair in omgang, professioneel in uitvoering
  • 2500 artikelen uit voorraad leverbaar
  • Levering door een vaste chauffeur, rechtstreeks uit ons klimaatneutrale distributiecentrum
  • Eenvoudig & online bestellen vanuit onze webshop

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869