MKB

MKB

Van Dijk Groothandel en Campenaer Koffie vormen samen een unieke one-stop shop voor elke MKB-er. De bundeling van een totaalgroothandel met een full-service koffiebedrijf vind je nergens anders! 

Ben je op zoek naar een leverancier voor het leveren van jouw koffie- en kantinebenodigdheden? Wij bieden je de ideale combinatie voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om de koffieautomaten, frisdranken of disposables. Wij kunnen het allemaal leveren.

Van Dijk Groothandel is sinds 1959 drie generaties food en non-food groothandel voor de MKB-markt. Met een hecht team van ervaren medewerkers worden honderden bedrijven bedient, zowel in de eigen regio alsook daarbuiten. Wij onderscheiden ons met ons assortiment en servicegerichtheid.

Seizoensproducten

Wij leveren ook seizoensproducten voor medewerkers. Vier mooie momenten om je waardering uit te spreken naar je personeel, klanten of relaties en ze te verrassen met wat lekkers. Denk aan een chocoladeletter tijdens Sinterklaas of een kerstpakket tijdens Kerst waarvan je bij ons de inhoud kunt inkopen. Voor alle bijzondere dagen van het jaar hebben we speciale productlijnen voor een smakelijk geschenkpakket.

Broshuis

“Samenwerken is meer dan alleen goederen leveren…
… meedenken en oplossingsgericht handelen, dat is waarom wij met Van Dijk samenwerken.”

Referentie Broshuis
Jan Eijbergen

De voordelen

  • 2500 artikelen uit voorraad leverbaar
  • Levering door een vaste chauffeur, rechtstreeks uit ons klimaatneutrale distributiecentrum
  • Eenvoudig & online bestellen vanuit onze webshop
  • Eigen technische dienst voor het onderhoud van onze Campenaer Koffie machines

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869