Serious about
Seasonals

Zomer, herfst, winter, lente… elk seizoen valt er wel iets te vieren. Mooie momenten om je waardering uit te spreken naar je werknemers, klanten of relaties en ze te verrassen met wat lekkers. Denk aan een chocoladeletter, een overheerlijke chocolade paashaas of een kerstpakket waarvan je bij ons de inhoud kunt inkopen. Voor alle bijzondere dagen van het jaar hebben we speciale productlijnen voor een smakelijk geschenk of pakket.

Je eigen geschenkpakket samenstellen

Een leuk geschenkpakket vinden is elke keer weer een uitdaging. Je wilt enerzijds dat het pakket een persoonlijk tintje heeft, maar anderzijds heb je geen tijd om alles zelf te doen. Wij hebben de oplossing. Bij ons stel je namelijk zélf de inhoud van jouw geschenkpakketten samen. En dat doe je gewoon simpel online in onze webshop. Daar tref je de allerbeste A-merken, variërend van snoepgoed tot dranken, koeken en snacks. Jij bestelt, wij sturen het op en jij maakt er een mooi pakket van. Zo heb je een persoonlijk geschenkpakket, zonder dat het je veel tijd kost.

Eerst even proeven…

Ken je onze producten nog niet en wil je ze graag eerst zelf proberen? Geen probleem. Wij sturen je een aantal proefproducten toe en je selecteert zelf jouw persoonlijke favorieten. Daarna is het slechts een kwestie van aantallen doorgeven en bestellen. Zo simpel werkt dat!

Sinterklaas portret

Advies op maat

De inhoud van jouw geschenkpakketten bij ons inkopen? Wij helpen je graag. Wil je advies op maat? Neem gerust contact met ons op.

One-stop
shop

Hoe fijn is het als je alle verschillende food en non-food producten bij één leverancier kunt bestellen? Dat is het grote voordeel van een one-stop shop. In één keer je online winkelmand vullen, één rekening en alles tegelijkertijd in huis. Zelf het gemak ervaren? Ga direct naar onze webshop.

Kim Post

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869