Sportkantines

Sportkantines

Sportkantines

Van het bakje Campenaer Koffie langs de zijlijn tot de bitterballen in de derde helft. Ook sportclubs voorzien wij van de lekkerste snacks en drankjes voor in hun sportkantine.

Lokale verenigingen

Naast dat we landelijk actief zijn, vinden we het ook belangrijk om in de regio aanwezig te zijn. Zo werken we veel samen met sportclubs in de regio Zwolle. We zijn graag betrokken en steunen onze sportverenigingen in de regio.

Van Extran tot bitterballen

Het is zaterdagmiddag en er wordt weer gevoetbald. Om op gang te komen halen we nog even een sportdrankje in de kantine. Vaders en moeders staan langs de zijlijn met een bakje Campenaer Koffie en na afloop is het tijd voor een biertje en bitterballen!

Totaalpakket

Met ons merk Campenaer Koffie faciliteren wij de koffievoorziening in de kantine en businessclub. Daarnaast leveren wij aan de kantine een totaalpakket aan producten, zoals bier, frisdrank, snacks, zoetwaren en schoonmaakartikelen.

v.v. Go-Ahead Kampen

“Van Dijk Groothandel ; goede service, zeer behulpzaam,  goede adviezen in assortiment, en ze staan altijd voor je klaar!”

Referentie DOS Kampen

De voordelen

  • 2500 artikelen uit voorraad leverbaar
  • Levering door een vaste chauffeur, rechtstreeks uit ons klimaatneutrale distributiecentrum
  • Eenvoudig & online bestellen vanuit onze webshop
  • Eigen technische dienst voor het onderhoud van onze Campenaer Koffie machines
Jordi Nieuwenhuis

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869