Chocolade groothandel

Ambachtelijke chocolade is luxe, passie, genot en emotie. En of je nu chocolade wilt verkopen voor in jouw verfijnde delicatessen winkel, kroegje of voor een andere onderneming. Wij, als chocolade groothandel, weten dat je op zoek bent naar goede kwalitatieve chocolade en daarnaast snappen we ook heel goed dat het lastig is om op zoek te gaan naar echte bijzondere chocolade. Van Dijk Groothandel is de specialist op het gebied van chocolade en wij kunnen jou helpen met de keuze voor de juiste chocolade of bonbons.

Chocolade Groothandel

Sorini chocolade

De geschiedenis van Sorini chocolade brengt ons naar Castelleone in 1915 bij Dr. Fausto Sorini, een apotheker die de chocolade bonbons tot in de fijnste puntjes heeft gecreëerd. Sorini chocolade bonbons, ook wel Sorini chocolade kogels genoemd, bestaan in diverse varianten met diverse smaaksensaties.

Naast de overheerlijke smaken zijn de verpakkingen al een feestje om te zien en brengt je al in verleiding om te gaan genieten van deze overheerlijke Italiaanse meesterkunst in chocolade-ambacht.

De lekkerste chocolade

Bij Van Dijk Groothandel zijn we ervan overtuigd dat wij hét adres zijn voor de lekkerste chocolade van Nederland. Wij verrassen onze klanten graag met nieuwe chocoladeproducten en bovendien vind je bij ons een heerlijk uitgebreid food assortiment. Dat varieert van bonbons tot aan overheerlijke chocoladeletters.

Chocolade groothandel met jarenlange ervaring

Al sinds het jaar 1959 is Van Dijk Groothandel hét adres voor jouw chocolade. Door de jaren heen zijn wij flink gegroeid en richten wij ons steeds meer op chocolade in het algemeen. De passie voor chocolade is altijd blijven bestaan. Daarom zijn wij de bekendste chocolade en bonbons groothandel in de brede regio rondom Kampen.

Ben je op zoek naar een chocolade groothandel om chocolade in te kopen? Vraag een gratis account aan voor onze webshop.

Vending Portret

Advies op maat

Chocolade bij onze groothandel inkopen? Wij helpen je graag. Wil je advies op maat? Neem gerust contact met ons op.

Janke van Dijk

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869