Snoep groothandel

Van Dijk Groothandel staat bekend als dé snoep groothandel in de wijde regio rondom Kampen. Spekken, drop, schepsnoep; je kunt het zo gek niet bedenken of bij Van Dijk Groothandel hebben we het in huis. Onze snoepjes groothandel richt zich daarbij bewust op het betere snoepwaar en of je nu snoepjes zoekt voor jouw kantine, vereniging, winkel of speciaalzaak. Je bent altijd verzekerd van overheerlijke kwaliteit.

Snoep Groothandel

Snoepjes groothandel met veelzijdig assortiment

Bij Van Dijk Groothandel geloven we dat een goede snoep groothandel zich kenmerkt door een veelzijdig, maar toch een kritisch samengesteld assortiment. Daarom vind je bij ons een diversiteit aan topmerken. Denk hierbij aan de bekende Haribo snoepjes. Zo bieden we niet alleen veel keuze, maar ook een kwaliteit waar we zelf 100% achter staan.

De lekkerste snoepwaren inkopen

Bij Van Dijk Groothandel zijn we ervan overtuigd dat wij hét adres zijn voor de lekkerste snoepjes van Kampen en omstreken. Dat komt niet alleen door ons zorgvuldig samengestelde merkenpakket, maar ook door het brede snoep assortiment. Wij verrassen onze klanten graag met nieuwe producten en hebben werkelijk alles op het gebied van snoepgoed in huis. Bovendien vind je bij ons een heerlijk herfstassortiment, sinterklaas assortiment én kerstassortiment met lekkere bonbons, marsepein, strooigoed, kransjes en ander feestelijk snoepgoed. Snoep inkopen doe je dus bij Van Dijk Groothandel.

Pasen groothandel

Snoep groothandel met jarenlange ervaring

Onze snoep groothandel kent een lange geschiedenis. Al sinds het jaar 1959 is onze familie actief in de verkoop van snoepgoed en zoetwaren. De groothandel van destijds werd nog vanuit het ouderlijk huis gerund door vader en opa Egbert en Jan van Dijk, maar na een aantal maanden succesvol zakendoen kochten ze hun eerste magazijn aan de Groenestraat. Onze groothandel groeide uit tot een familiebedrijf, met een persoonlijke benadering en een echte service. Na een verblijf van ruim 29 jaar aan de Handelsstraat in Kampen, vestigde Van Dijk Groothandel in 2008 aan de Eckertstraat. Van daaruit houden we ons nog steeds dagelijks bezig met de verkoop van food artikelen. Meer weten over snoep inkopen? Neem dan contact met ons op.

Vending Portret

Advies op maat

Inkopen doen bij onze snoep groothandel? Wij helpen je graag. Wil je advies op maat? Neem gerust contact met ons op.

Janke van Dijk

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869