Paaseieren groothandel

In het voorjaar merk je bij veel bedrijven dat de paaseitjes, lekkere chocolade en de paashazen weer tevoorschijn komen. Voor bij de koffie of om even tussendoor te snoepen. Bij Van Dijk Groothandel bestel je ontzettend lekkere paaseieren.

paaseieren groothandel

Paaseieren bestellen groothandel

Wij zijn hét adres voor de inkoop van de lekkerste paaseieren. Je vindt in onze groothandel de gewone paaseieren met de smaken; melk, puur en witte chocolade. Daarnaast hebben we ook paaseieren van het merk Milka, het merk M&M’s en het merk Cupido. Uiteraard zijn deze paaseieren te bestellen vanaf 1 kilogram, maar is er ook de mogelijkheid om in één keer een grote hoeveelheid in te kopen. Wij verkopen de paaseieren aan een breed scala van bedrijven. Van groothandels tot aan kleinere bedrijven.

Ontdek ons paasassortiment

Van chocolade haasjes, kuikentjes tot aan natuurlijk paaseitjes. Bij onze groothandel in Kampen vind je het allemaal. Wil jij alle collega’s trakteren op een kleine of grote chocolade paashaas? Of wil je bij de receptie, in de ontvangsthal, lunchruimte of bij de kassadisplay mandjes met chocolade paaseieren plaatsen? In ons paasassortiment vind je de allerlekkerste paaseieren om jouw bedrijf in de paassfeer te brengen.

Chocolade paaseieren pasen

Paaseieren kopen groothandel

Wil je jouw personeel of collega’s verrassen met lekkere diverse paaseieren? Paaseieren kopen doe je bij onze groothandel in Kampen. Je hebt de mogelijkheid om grotere zakken paaseieren te kopen voor op kantoor of in jouw andere onderneming. Wij, van Van Dijk Groothandel, wensen je een vrolijk en smakelijk Pasen. Heb je hulp nodig op het gebied van paaseieren bestellen bij onze groothandel? Twijfel dan niet om met ons contact op te nemen. Wij staan voor jou klaar.

Vending Portret

Advies op maat

Paaseieren bij onze groothandel inkopen? Wij helpen je graag. Wil je advies op maat? Neem gerust contact met ons op.

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869