Originele paasgeschenken

Wil je jouw personeel of relaties blij maken met een cadeau tijdens de paasdagen? Originaliteit en diversiteit staan erg hoog in het vaandel bij ons. Hierdoor kunnen wij een uitgebreid breed assortiment aanbieden tegen scherpe prijzen. Er is dus altijd wel een paasgeschenk dat aansluit bij jouw wensen, bedrijf of organisatie. Heb je specifieke aanvragen of wensen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. We helpen jou graag aan het perfecte paasgeschenk voor personeel of andere relaties.

Orginele paasgeschenken

Paasgeschenk personeel

Wanneer het voorjaar is aangebroken is het voor je het alweer weet Pasen en Pasen is een ideale feestdag om jouw personeel in het zonnetje te zetten. Dit wordt vaak gedaan met een lekkernij of cadeau voor het personeel. Het is alleen geen makkelijke opgave om een geschikte paasgeschenk personeel te vinden. Door ons uitgebreide brede assortiment van originele paasgeschenken en paasgeschenk personeel, hebben wij voor elk bedrijf of organisatie wel een geschikt paasgeschenk voor jouw personeel of andere relaties.

Jarenlange ervaring als paasgeschenken groothandel

Al sinds het jaar 1959 is Van Dijk Groothandel hét adres voor paasgeschenken. Door de jaren heen zijn wij flink gegroeid en richten wij ons steeds meer op originele paasgeschenken. De passie voor paasgeschenken is altijd blijven bestaan. Daarom staat Van Dijk Groothandel ook nu nog bekend als dé paasgeschenken groothandel specialist.

Originele paasgeschenken voor personeel leverancier

Met het goede gevoel van Pasen wil je uiteraard ook samen met jouw personeel het voorjaar goed ingaan. Met een leuk origineel paasgeschenk kun je jouw personeel positief motiveren. Je laat in ieder geval zien dat ieders inzet gewaardeerd wordt. Dat is belangrijk of je nu een wat kleiner paascadeau weggeeft of een heel origineel paasgeschenk.

Van Dijk Groothandel is gevestigd aan de Eckertstraat in Kampen en is in de brede regio rondom Kampen een bekende leverancier in originele paasgeschenken. Ook buiten de regio weten steeds meer bedrijven Van Dijk Groothandel te vinden. De prijzen zijn scherp, het assortiment is veelzijdig, de kwaliteit is subliem en de service van hoog niveau. Dat maakt ons een gewilde paasgeschenken leverancier bij tal van afnemers. Variërend van scholengemeenschappen, tot delicatessenzaakjes of verenigingskantines. Ben je enthousiast en wil je ook inkopen bij onze groothandel? Neem meteen contact met ons op en ontvang een prijslijst met originele paasgeschenken.

Vending Portret

Advies op maat

Originele paasgeschenken bij ons inkopen? Wij helpen je graag. Wil je advies op maat? Neem gerust contact met ons op.

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869