Groothandel frisdrank

Van Dijk Groothandel is ook jouw adres voor de inkoop van alcoholische en non-alcoholische dranken. Ons drankenassortiment is zorgvuldig samengesteld op basis van algemene populariteit en kwaliteit. Wij verkopen zowel dranken voor kantine- en restaurant gebruik, als voor de rechtstreekse verkoop.

Frisdranken groothandel

Waarom bij ons?

Van Dijk Groothandel staat voornamelijk bekend als specialist in snoepgoed en lekkernijen. Voor velen zijn wij ook hét adres voor de inkoop van dranken; of het nu gaat om frisdrank, bier, koffie, thee en/of fruitsappen. Ons frisdranken assortiment bestaat uit verschillende bekende merken zoals:

  • Pepsi, Sisi Seven Up, Sourcy;
  • Monster Energy;
  • Red Bull Energy, Organics by Red Bull;
  • Lipton Ice Tea;
  • Fristi, Chocomel.

Daarnaast bieden wij als groothandel frisdrank en uitgebreid assortiment met warme dranken, waaronder de veelzijdige thee smaken van Lipton. Ook ons eigen koffiemerk ‘Campenaer koffie’ mag niet in het rijtje ontbreken. Dit authentieke koffieproduct uit Kampen neemt jou mee naar ver vervlogen Hanzetijden en zorgt ervoor dat elke koffiepauze gegarandeerd genieten wordt.

Groothandel frisdrank voor iedereen

Inmiddels zijn wij een bekende groothandel in frisdrank door heel Nederland. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit de best verkochte frisdranken binnen de sport-, school- of bedrijfskantine. Elke inkoper is welkom bij ons, of het nu gaat om een school, vereniging, kantoor of winkel. Onze (fris)dranken worden niet alleen gebruikt in de eigen kantine, maar ook voor de directe verkoop. Daarom werken wij tevens samen met een leverancier op het gebied van vending automaten. Ben je op zoek naar een groothandel frisdrank? Neem dan gerust contact met ons op.

Bordershop Portret

Advies op maat

Inkopen doen bij onze groothandel frisdrank? Wij helpen je graag. Wil je advies op maat? Neem gerust contact met ons op.

Janke van Dijk

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869