Drankengroothandel

Koffie, frisdranken en overige non-alcoholische dranken; je kunt het zo gek niet bedenken of bij Van Dijk Groothandel hebben we het in huis. Bij onze drankengroothandel is ons drankenassortiment zorgvuldig samengesteld op basis van populariteit en kwaliteit.

Groothandel levensmiddelen

Non-alcoholische dranken

Frisdranken, waterflessen, energiedrankjes, vruchtensappen, sportdranken en nog véél meer andere frisdranken. Deze dranken zijn uiterst geschikt voor vendingmachines, e-commerce webshops, groothandels en kantine- of restaurantgebruik, maar worden ook vaak voor de directe verkoop gebruikt. Daarom werken wij veel samen met leveranciers op het gebied van vending automaten. Wil jij graag non-alcoholische dranken inkopen bij onze drankengroothandel? Neem dan gerust contact met ons op of neem eens kijkje op ons bestelportaal.

Inkopen van A-merken

Coca-Cola, Pepsi, Red Bull, Royal Club, Lipton en Fanta zijn enkele voorbeelden van A-merken die wij verkopen in verschillende smaken en verpakkingen. Deze merken zijn ontzettend populair voor vendingmachines, groothandels en e-commerce- en bordershops.

Dranken van A-merken zijn door heel Nederland ontzettend populair. Maar wat zijn nog meer goede redenen om onze A-merken in jouw assortiment op te nemen?

  • Merkbekendheid: A-merken hebben over het algemeen een hogere merkbekendheid dan minder bekende merken. Dit betekent dat jouw klanten deze merken vaak als betrouwbaarder en van hogere kwaliteit beschouwen, wat leidt tot een hogere verkoop.
  • Consistente kwaliteit: A-merken hebben strenge kwaliteitscontroles om een consistente smaak en kwaliteit te garanderen. Dit zorgt ervoor dat jouw klanten weten wat ze kunnen verwachten en dat de smaak consistent blijft, waardoor klanten blijven terugkomen voor deze merken.
  • Klanttevredenheid: Veel klanten geven de voorkeur aan bekende A-merken vanwege de consistentie van smaak en kwaliteit. Door A-merk dranken te verkopen, bouw jij klanttevredenheid en loyaliteit op.
  • Marketingondersteuning: A-merken hebben een aanzienlijk marketingbudget, wat leidt tot een hogere merkbekendheid en een grotere vraag naar deze merken. Dit helpt jou ook indirect, omdat jouw klanten vertrouwd zijn met het merk en het eerder zullen kopen.
Campenaer koffie

Koffie, thee en toebehoren

Ben jij op zoek naar een drankengroothandel waar je naast frisdranken ook koffie en thee kan inkopen? Dan zit jij bij onze drankengroothandel helemaal goed! Wij zijn namelijk de enige groothandel in héél Nederland die het merk ‘Campenaer Koffie’ verkoopt. Niet zo vreemd, want dit smaakvolle koffieproduct uit Kampen is geheel door onszelf ontwikkeld. Bij de ontwikkeling van Campenaer hebben we volop gebruikgemaakt van onze vakinhoudelijke kennis. Want als groothandel in koffie, thee en andere toebehoren weten we precies na een aantal jaren wat voor eisen klanten aan koffie stellen. Veel koffieproducten bleken niet aan de gestelde eisen te voldoen, daarom besloten wij dat het beter kan.

Wat Campenaer Koffie zo bijzonder maakt?

  • Je verrast jouw klanten en personeel met een compleet nieuw koffiemerk;
  • Je geniet van een kop koffie met een authentieke smaakbeleving;
  • Je kan op locatie langskomen om de koffie te proeven
  • Je bent verzekerd van de beste koffieautomaten en een uitstekende service;
  • Je hebt keuze uit alle denkbare soorten, van bonen en fresh brew tot instant;
  • Je maakt een verantwoorde keus, want met jouw aankoop steun je de stichting Mago Care.

Ook thee is een belangrijk aspect voor horecaondernemers, groothandels en verenigingen die hun klanten een goede selectie aan warme dranken willen bieden. Er zijn veel verschillende soorten thee op de markt, elk met hun eigen smaakprofiel en kenmerken. Bij het kiezen van een thee-assortiment is het belangrijk om te overwegen wat het beste past bij het type klanten dat je bedient. Benieuwd welke theesmaken jij bij onze drankengroothandel kan inkopen? Bekijk dan ons bestelportaal en filter gemakkelijk op theesmaken.

Drankengroothandel nodig?

Bij van Dijk Groothandel zijn we ervan overtuigd dat wij hét adres zijn als drankengroothandel door heel Nederland. Wij verrassen jou graag heerlijke sportdranken, nieuwe koffiesmaken, frisdranken en nog veel meer. Elke inkoper is welkom bij ons, of het nu gaat om een sportkantine, groothandel, vending operator of een vereniging. Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom gezellig een kijkje nemen bij onze drankengroothandel.

Bordershop Portret

Advies op maat

Wil jij graag dranken bij onze drankengroothandel inkopen? Wij helpen je graag. Wil je advies op maat? Neem gerust contact met ons op.

Tamara de Groot

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869