Levensmiddelen groothandel

De lekkerste koeken en zoetwaren, een verrassend assortiment aan snacks en de populairste dorstlessers. Ben jij op zoek naar een groothandel in levensmiddelen? Van Dijk Groothandel is een veelzijdige levensmiddelen groothandel. Van het koekje bij de koffie tot lekkere snacks voor bij de borrel. Maar ook non-food producten als toiletpapier en zeep vind je in ons assortiment. Ideaal voor jou als supermarkt, speciaalzaak of vereniging.

levensmiddelen groothandel

Levensmiddelen groothandel voor retail en kantine

Een levensmiddelen groothandel waar iedereen terecht kan. Of je nu een eigen winkel hebt of levensmiddelen zoekt voor jouw kantine. Ook speciaalzaken en bakkerijen kopen al jaren bij ons vanwege ons uitgebreide assortiment aan zoetwaren en kruidenierswaren. Dit varieert van de lekkerste chocolade en bonbons, tot heerlijke beschuiten of oud-Hollands snoepgoed. Daarnaast is ons veelzijdige assortiment met koeken, koffie, thee, frisdrank, soep en diepvrieshapjes onmisbaar in elke bedrijfs- of verenigingskantine.

Over Van Dijk Groothandel

Jarenlange ervaring en kennis maakt Van Dijk Groothandel tot jouw perfecte levensmiddelen groothandel. Met daarbij de beste prijs-kwaliteitverhouding en de lekkerste etenswarens. Ons magazijn is gevestigd in Kampen, waar onze familie al bijna zestig jaar actief is als groothandel in food artikelen.

Groothandel-levensmiddelen-food artikelen

Levensmiddelen groothandel nodig?

Weer in één keer jouw voorraad op orde? Kies voor Van Dijk Groothandel als jouw levensmiddelen groothandel en haal al jouw levensmiddelen onder één dak. Wil je graag inkopen doen bij onze groothandel? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom gezellig een kijkje nemen bij onze groothandel.

Vending Portret

Advies op maat

Inkopen bij onze levensmiddelen groothandel? Wij helpen je graag. Wil je advies op maat? Neem gerust contact met ons op.

Edwin Brink

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869