Bier groothandel

Van Dijk Groothandel staat voor jou klaar als dé bier groothandel. Bier is een erg belangrijk product voor verschillende winkels en ook neemt de markt voor (speciaal) bieren steeds meer toe. Ons bier assortiment is specifiek samengesteld op basis van algemene populariteit en kwaliteit.

Bier groothandel

Bier assortiment

Van Dijk Groothandel staat voornamelijk bekend als specialist in snoepgoed en lekkernijen. Voor vele verschillende winkels zijn wij ook de bier groothandel; of dat nu gaat om gewoon pilsener, speciaalbier of lokale bieren. Ons bier assortiment bestaat uit verschillende merken zoals:

  • Heineken pilsener;
  • Hertog Jan pilsener;
  • Amstel pilsener;
  • Grolsch pilsener;
  • Bavaria pilsener;
  • Warsteiner;
  • Brand.

Naast deze bieren hebben we ook nog een uitgebreid assortiment aan speciaalbieren. Denk hierbij aan lokale speciaalbieren en aan speciaalbieren die over de hele wereld gedronken worden. Ook bestaat ons bier assortiment uit alcoholvrije bieren en uit bieren met een laag alcoholpercentage.

Jarenlange ervaring als bier groothandel

Al sinds het jaar 1959 is Van Dijk Groothandel hét adres voor jou als bier groothandel. Een familiebedrijf dat zich kenmerkt door de persoonlijke benadering en een echte goede service. In oktober 1979 werd een nieuw pand betrokken aan de Handelsstraat 5 in Kampen, waar de groothandel tot 2008 gevestigd was. Daarna is van Dijk groothandel verhuisd naar de Eckertstraat 19 waar we vandaag de dag nog steeds gevestigd zijn.

Bier groothandel in Kampen

Bij van Dijk Groothandel zijn we ervan overtuigd dat wij hét adres zijn als bier groothandel van Kampen en omstreken. Wij verrassen onze klanten graag met nieuwe bieren, speciaalbieren en ook vind je bij ons alcoholvrij bier. Elke inkoper is welkom bij ons, of het nu gaat om een sportkantine of een vereniging. Ben je op zoek naar een bier groothandel? Vraag dan een gratis account aan voor onze webshop en profiteer van alle voordelen die wij hanteren als bier groothandel.

Vending Portret

Advies op maat

Inkopen doen bij onze bier groothandel? Wij helpen je graag. Wil je advies op maat? Neem gerust contact met ons op.

Martijn Bos

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869