Dag van de Zorg

Dag van de zorg

Dag van de zorg

Op 12 mei is het de Dag van de Zorg. De dag om alle zorgmedewerkers in het zonnetje te zetten. Met een bijzonder geschenk geef je ze een blijk van waardering.

Geschenkpakket voor zorghelden

Wij zijn leverancier van een groot assortiment chocolade. Speciaal voor de Dag van de Zorg hebben we een assortiment dat hier goed bij past. Van een groot melkchocoladehart tot chocolade praliné hartjes in een geschenkdoos.

Chocolade geschenk personaliseren

De grote en kleine chocolade harten, repen en tabletten kunnen allemaal gepersonaliseerd worden met een eigen logo en/of slogan. Daarmee maak je het geschenk extra persoonlijk en bijzonder. De harten versieren wij rijkelijk met strooisel van frambozen en meringues of muskethartjes.

Rainforest Alliance keurmerk

Alle chocolade heeft het Rainforest Alliance keurmerk. Dit keurmerk staat voor een betere toekomst voor mens en natuur. Meer weten? Kijk dan op Rainforest Alliance.

Sample aanvragen?

Wil je producten uit ons speciale assortiment voor de Dag van de Zorg eerst even proeven? Dat kan! Je kunt bij ons samples aanvragen om vooraf de kwaliteit en smaak van onze producten te ervaren.

BEDANK ONZE ZORGHELDEN MET EEN MOOI GESCHENK.

Michiel Kampherbeek

Advies nodig?

Wil je jouw zorgpersoneel verrassen met een uniek en gepersonaliseerd geschenkpakket? Wij staan voor je klaar. Heb je vragen of wil je advies? Neem contact met ons op.

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869