Food groothandel

De lekkerste koeken en zoetwaren, een verrassend assortiment aan snacks en de populairste dorstlessers; Van Dijk Groothandel heeft het allemaal. Ons magazijn is gevestigd in Kampen, waar onze familie al bijna zestig jaar actief is als groothandel in levensmiddelen. Door de jaren heen hebben wij onze positie als food groothandel alleen nog maar meer versterkt. Dat resulteert in een veelzijdig en praktisch assortiment waar zowel supermarkten, speciaalzaken, verenigingen als bedrijven mee uit de voeten kunnen.

Groothandel-levensmiddelen-food artikelen

Food groothandel voor retail en kantine

Van Dijk Groothandel is een veelzijdige food groothandel waar bijna iedereen terecht kan; of je nu een eigen winkel hebt of op zoek bent naar levensmiddelen voor jouw kantine. Ook bakkerijen en speciaalzaken kopen al vele jaren bij ons vanwege ons uitgebreide assortiment aan zoetwaren en kruidenierswaren. Dit varieert van de lekkerste chocolade en bonbons, tot heerlijke beschuiten of oud hollands snoepgoed. Daarnaast is ons veelzijdige assortiment met dranken, koeken, koffie, thee, frisdrank, soep en diepvries hapjes onmisbaar in elke bedrijfs- of verenigingskantine.

Jarenlange ervaring

Al sinds het jaar 1959 is Van Dijk Groothandel hét adres voor food. Door de jaren heen zijn wij flink gegroeid als groothandel in food en willen wij ons nog steeds meer gaan richten op food. Doordat onze passie erg groot is, staan wij ook wel bekend als dé food specialist.

Food leverancier in Kampen én de rest van Nederland

Van Dijk Groothandel is gevestigd aan de Eckertstraat in Kampen en is in de brede regio rondom Kampen een bekende leverancier in food. Ook buiten de regio weten steeds meer bedrijven Van Dijk Groothandel te vinden. De prijzen zijn scherp, het assortiment is veelzijdig, de kwaliteit is subliem en de service van hoog niveau. Dat maakt ons een gewilde foodleverancier bij tal van afnemers. Variërend van scholengemeenschappen, tot delicatessenzaakjes of verenigingskantines.

Ben je ook enthousiast en wil je ook inkopen doen bij onze food groothandel? Neem dan gerust contact met ons op.

Vending Portret

Advies op maat

Inkopen bij onze food groothandel? Wij helpen je graag. Wil je advies op maat? Neem gerust contact met ons op.

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869